Fredrikstad

Ta kontakt på 1-2-3

DIN ELEKTRIKER I Fredrikstad

Som et autorisert installasjonsfirma, med kontorer i Fredrikstad, kan vi tilby kvalifisert hjelp innenfor elektrofage. Vi bistår gjerne våre kunder med råd og veiledning gjennom hele prosjektet for å komme frem til riktig løsning. Faglig dyktige medarbeidere er vår viktigste ressurs, og som en engasjert og godkjent opplæringsbedrift har vi til en hver tid lærlinger ansatt. Vi utfører elektriske installasjoner og tekniske ingeniørtjenester innen elektroteknikk. Våre hovedområder er service, vedlikehold, nybygg, rehabilitering og industri. Alle våre montører er oppsatt med fullt utstyrte servicebiler, og fungerer selvstendig med direkte kontakt med våre kunder.

Våre
tjenester

Privat Bedrift
- Rehabilitering av sikringsskap - Oppussing av bad - Oppussing av kjøkken - Opplegg av strøm til garasje - Oppgradering av strøminntak - Montering av belysning - Lys styring - Ladestasjon til el. bil - El-kontroll bolig
ANSATTE
Søk etter ansatt
Asbjørn Aas JohansenDaglig leder
Lene Kristin HansenKontormedarbeider
Magne WiklundMarkedsansvarlig
Frode Valen Prosjektleder
Roar HansenProsjektleder
Harald Ovesen NygaardProsjektleder
Fredrik ThorsenProsjektleder
Jonas Røsstad-LarsenProsjektleder
Storm Elektro AS ble stiftet i 2002 og vi utfører alt av elektriske arbeider. Vi har kontorer Lerkeveien 2, og våre hovedområder er service, vedlikehold, nybygg, rehabilitering, industri og prosjektmarked. Vår målsetting er å tilfredsstille private husholdninger, næringsliv og kommunal sektor. Våre dyktige montører og kontoransatte er alle løsningsorienterte og kan gi rask behandlingstid ved forespørsel. Vi har fullt utstyrte servicebiler, og våre montører fungerer selvstendig med direkte kontakt med våre kunder. Faglig dyktige medarbeidere er vår viktigste ressurs, og som en engasjert og godkjent opplæringsbedrift har vi til en hver tid lærlinger ansatt. Vi utarbeider og gjennomfører også serviceavtaler, internkontrollsystemer og termofotografering. Velg fagfolk som tar ansvar, også i ettertid!

Om oss