Moss

Ta kontakt på 1-2-3

Din elektriker
i Moss

Som et autorisert installasjonsfirma, med kontorer i Moss, kan vi tilby kvalifisert hjelp innenfor elektrofaget. Vi bistår gjerne våre kunder med råd og veiledning gjennom hele prosjektet for å komme frem til riktig løsning. Faglig dyktige medarbeidere er vår viktigste ressurs, og som en engasjert og godkjent opplæringsbedrift har vi til en hver tid lærlinger ansatt. Vi utfører elektriske installasjoner og tekniske ingeniørtjenester innen elektroteknikk. Våre hovedområder er service, vedlikehold, nybygg, rehabilitering og industri. Alle våre montører er oppsatt med fullt utstyrte servicebiler, og fungerer selvstendig med direkte kontakt med våre kunder.

Våre
tjenester

Privat Bedrift
- Rehabilitering av sikringsskap - Oppussing av bad - Oppussing av kjøkken - Opplegg av strøm til garasje - Oppgradering av strøminntak - Montering av belysning - Lys styring - Ladestasjon til el. bil - El-kontroll bolig
ANSATTE
Søk etter ansatt
Morten BjørkmannDaglig leder
Ann Kristin HansenØkonomiansvarlig
Anders Petter AndersenProsjektleder
Tore StrømmeProsjektleder
Pål Martin AlexandersenProsjektleder
Jo Henrik KristiansenElektriker
Storm Elektro AS ble stiftet i 2002 og vi utfører alt av elektriske arbeider. Vi har kontorer i Varnaveien 12 i Moss, og våre hovedområder er service, vedlikehold, nybygg, rehabilitering, industri og prosjektmarked. Vår målsetting er å tilfredsstille private husholdninger, næringsliv og kommunal sektor. Våre dyktige montører og kontoransatte er alle løsningsorienterte og kan gi rask behandlingstid ved forespørsel. Vi har fullt utstyrte servicebiler, og våre montører fungerer selvstendig med direkte kontakt med våre kunder. Faglig dyktige medarbeidere er vår viktigste ressurs, og som en engasjert og godkjent opplæringsbedrift har vi til en hver tid lærlinger ansatt. Vi utarbeider og gjennomfører også serviceavtaler, internkontrollsystemer og termofotografering. Velg fagfolk som tar ansvar, også i ettertid!

Om oss