Elektriker Oslo

Ta kontakt på 1-2-3
Ta kontakt for mer informasjon og for gratis befaring. 

Har du behov for en elektriker i Oslo? Storm Elektro utfører alt av elektriske arbeider. Våre fagfolk er ansvarsfulle, punktlige og profesjonelle. Hos oss vil du alltid være fornøyd, uansett oppdrag. 

Elektriker Oslo: Storm Elektro

Vi tilbyr kvalifisert bistand innen elektrofaget i Oslo og omegn. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og veiledning i et oppussingsprosjekt. Vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen, fra planlegging og utredning til gjennomføring og montering. __Våre lektrikere er punktlige, dyktige og gode på kundeservice. Vi elsker det vi gjør, og våre medarbeidere er engasjerte og blide.__ Vi hjelper både privatpersoner og bedrifter med alt fra installasjonsarbeid til elsjekk. Hos oss får du alt du trenger innen elektrofaget. Velg oss neste gang du trenger en elektriker i Oslo.
Våre fagfolk og elektrikere i Oslo er kvalifiserte til å utføre alle typer elektrotjenester. Vi kan blant annet bistå deg med tjenester som: Belysning Rehabilitering av sikringsskap El-sjekk av bolig Installering av elbillader Oppussing av bad og kjøkken Opplegging av strøm til f.eks. garasje Lysstyring Oppgradering av strøminntak og strømuttak Andre elektrotjenester Vi utfører alt av elektroarbeid, og våre dyktige montører fungerer selvstendig ved direkte kontakt med våre kunder. Montørene er oppsatt med fullt utstyrte servicebiler, og kan alltid bistå deg uansett behov. Les mer: [Storm Elektro Oslo](https://www.stormelektro.no/oslo)

Våre tjenester 

Vi hjelper deg gjerne med rådgivning, ekspertise og veiledning gjennom et prosjekt. Vi har tidligere bistått kunder med kreative løsninger, slik som belysningen på [Jeppehuset Restaurant og Konditori](https://www.jeppehuset.no/). Her hjalp vi kunden med å installere moderne og tidsriktig belysning. Vi bistod med rådgivning og veiledning, samt montering og installering av lamper. Vi kaller belysningen for dråpebelysning, og lokalene fikk en pen finish som satt prikken over i-en. Resultatet møtte alle forventningene til kunden.

Tidligere
prosjekter

Ser du etter en elektriker i Oslo? Da har du kommet til rett sted. Storm Elektro er et profesjonelt installasjonsfirma med lang fartstid i bransjen. Vi holder til i Oslo, og kan tilby kvalifisert elektrofaghjelp i Oslo og omegn. __Vi har faglig dyktige medarbeidere, og disse er vår viktigste ressurs. Vi verdsetter kundeservice og profesjonelt utført arbeid.__ Vi er også en godkjent opplæringsbedrift, og alle våre lærlinger går gjennom nøye planlagt og lovpålagt opplæring før de jobber selvstendig.

Hvorfor velge
Storm Elektro
Oslo?

Storm Elektro Oslo ble stiftet i 2002, og har siden den gang utført en rekke el-tjenester for privatpersoner og bedrifter. Vi har fullt utstyrte servicebiler og kan hjelpe våre kunder uansett behov. Vi utarbeider og gjennomfører serviceavtaler, internkontrollsystemer og termofotografering. __Velg fagfolk som tar ansvar - også i ettertid. Velg Storm Elektro når du ser etter en elektriker i Oslo!__

Om
oss